kekasih baru ? hmm . -___-''

Assalamualaikum wbt & Hello Hello

anda sedang menikmati keindahan di belogg bau baru saya . kerjasama amatlah dihargai semasa singgah ke belogg ini . hahaha ! merepek la pulak .

hai ! aku dah ada belogg baru la nampaknya . suka tak suka tak ? mesti la suka kan ? diatas paksaan sesetengah pihak , aku terpaksa jugak la buat belogg baru ni . hmm ! belogg lama ? just say GOODBYE la . malas dah aku nak berharap lagi . memang jodoh aku bukan dengan dia la nampaknya . setelah bertahun lamanya kita bersama , akhirnya takdir yang memisahkan kita . *ayat main . hahahahaha =D

actually aku sayang sangat kat Encik Belogg aku yang satu lagi tu .*nampak bebeno nipunyerrrr ( mana pulak aku menipu ! ) banyak sangat kenangan dekat belogg lama aku tu . kisah itu , kisah ini , kisah cinta yang paling penting ! hahaha .

aku tak tahu la . mungkin masalah email dia kott ! tak payah la nak dapat balik . email Yahoo pun aku dah lupa password . haha . padan muka aku kan ? banyak sangat email , gini la jadinya . hambik kau !

orang yang suruh aku buat belogg baru ni , memang sayang betul kat aku la ! *perasan pulak . haha .diorang la yang menaikkan semangat aku yang dah tak naik lagi masa belogg lama aku tu buat hal . alahaiii ! sakit hati betul masa tu ! punya la aku naik marah pasal belogg .
tapi budak sorang ni memang gila sikit la . cara dia lain ! haha . of course my beloved one ! dia cakap macam ni .

" itu la . banyak sangat merapu pasal Jung Yong Hwa . mestilah blog awak tu cemburu . macam saya jugak la . :( "

alaa . buat muka sedih la pulak sayang aku ni . haha . dalam pada tu , dia suruh la aku buat belogg baru . dia tahu sangat yang aku dengan belogg ni tak boleh di pisahkan . hihihihi . masa tu aku memang marah sangat atas kehilangan belogg aku sampaikan Fanpage Blog aku dah delete . so now tak ada lagi daaa =D


okay la . aku dah penat nak taip-taip ni . before that , kat atas tu ada stage mengantuk . korang tengok la tahap mengantuk tu ! aku nak rest . see ya !

No comments:

Post a Comment