bakal arkitek kapal layar =D


Assalamualaikum wbt && Hello Hello



haa! aku tengah curi-curi masa nak hupdate boyfriend baru aku ni . hihihi *ketawa gedik. kalau tak di hupdate nanti kang berdebu pulak kan yerr nyah! semalam & semalam aku tak sempat nak hupdate sebab punya la aku busy dengan kerja sambilan aku jadi arkitek! HAHAHAHAHA. *macam la lawak kan -_-"
actually aku busy buat arca semalam . dari pagi sampai ke petang sampai ke malam . fuhh! gila penat . semalam aku buat arca dekat rumah kawan aku Shahila . Eyen pun ada sama masa tu . tiga arkitek tu ! haha . mula-mula design itu dan ini .


lihat gambar di bawah







lepas design , jadilah arca macam ni! tu kat bawah tu! aku tak la pandai sangat bab-bab seni ni . but , i had try my best okay! punya la consentrate buat semalam . memang 'RAJIN' la semalam . hihihihi .





penat ! nak continue buat kerja pulak . see ya in next post <3

No comments:

Post a Comment